Zoals ieder jaar is er ook dit jaar weer een prijs voor het kind dat het leukste kostuum heeft op het kamp. Het kostuum hoeft niet het hele kamp gedragen te worden. Maar met de bonte avond is het wel zo leuk als alle kinderen in hun eigen kostuum komen. Zoals aangekondigd is het thema van dit jaar Harry Potter. Omdat dit thema heel groot is met veel ‘merchandise’ is het iets makkelijker om iets te vinden. Ook staat er heel veel leuke inspiratie op Pinterest.

Op diverse commerciële websites zijn al gauw leuke dingen te vinden voor een leuk prijsje. Ook is het leuk om een eigen kostuum te maken, bijvoorbeeld een eigen gewaad. Hiernaast is te zien hoe u een leuk zwart gewaad knipt. Het rode hoeft er natuurlijk niet onder, groen, geel of blauw is ook leuk, of gewoon lekker zwart. En een stropdas mag dan ook niet ontbreken, onder de foto van het gewaad ziet u een foto van hoe u makkelijk een eenvoudig rode stropdas omtovert in een leuke das, ook deze hoeft natuurlijk niet rood te zijn!

Naast de gewaden van Harry Potter zijn er zat mythische wezens en docenten in de films en boeken waaruit u een keuze kan maken. Als u kind een leuke pyjama onesie heeft van bijvoorbeeld een eenhoorn is dat ook super leuk! Of zoals op de foto hiernaast, als Dobby de huiself, een leuke diadeem met oren en een grote neus.

Of bijvoorbeeld de bekende Harry Potter bril, dit grootte ronde zwarte.

Maak deze kostuums niet zelf, maar vraag aan je ouders, oma, opa, grootte broer of zus of ze je willen helpen met het maken van een super leuk kostuum! Of vraag aan je ouders of ze willen helpen met het uitzoeken online. Veel succes en veel plezier met het maken van een leuk kostuum!