Zonder onze donateurs, sponsors en collecte zou ons kamp niet zijn wat het nu is. Daarom willen we ze hier graag extra in het zonnetje zetten.

Wopsie Topsie heeft het uitgangspunt het organiseren van goed te betalen kinderkampen, ook voor kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben.

Om het zo betaalbaar mogelijk te houden zijn wij dan ook heel blij dat wij hulp krijgen van diverse bedrijven of organisaties. Zij steunen ons financieel of door middel van het leveren van middelen.

Wij willen deze hulp dat ook heel hartelijk danken voor hun hulp! Een groot applaus voor het mede mogelijk maken van ons kamp!!

Collecte:

Ieder jaar in maart lopen wij collecte voor Jantje Beton. De helft van deze opbrengst mogen wij zelf houden voor het kamp. 

Om het zo betaalbaar mogelijk te houden zijn wij heel blij dat wij hulp krijgen van diverse bedrijven of organisaties. Zij steunen ons financieel, met levensmiddelen of diensten.

Wij willen onze donateurs en sponsors heel hartelijk danken voor hun hulp. Een groot applaus voor het mede mogelijk maken van ons kamp!

Onze sponsors:

Bakker Goemans

Familiebakkerij Goemans
Dankzij familiebakkerij Goemans hebben wij op de speldag heerlijk brood en dus de beste basis voor het middageten.

Banketbakker Beeksma

Heeft ons voorzien van heerlijke tussendoortjes

Groenteboer De Groenhoek

Voor al het groenten en fruit

Albert Heijn IJmuiden

Er zijn veel boodschappen nodig. Wij zijn blij dat de Albert Heijn in IJmuiden ons voorziet in een groot aantal van de benodigde spullen!

Libra voor onze opslag van spullen

Libra Energy voor het opslaan van al onze spullen

Zebra Uitzendbureau

Heeft ons geadviseerd

Donateurs